Årsmøte og Julebord 2021

blog-image

Makerspace

Den 27 november 2021 ble det duket for Årsmøte og Julebord NSOM, med Makerspace kick-off. Dagen startet klokken 15 med gjennomgang av Makerspace på Universitetet i Agder (UiA). NSOM har nemlig fått innvilget mulighet til å være med på Makerspace, på lik linje med ansatte og studenter på UiA. Tre flinke studenter, som er medhjelpere ved Makerspace, viste mulighetene til Makerspace. De viste nettsiden med forskjellige andre prosjekter, og hvordan NSOM medlemmer kan søke om gjennomføring av et prosjekt. I tillegg fikk vi en gjennomgang av alle 3D printere som er i drift, og visning av forskjellige deler som er blitt laget med de. Til slutt var det en åpen diskusjon der medlemmene diskuterte mulige prosjekter og tidspunkt for å treffes til Makerspace.

Makerspace gjennomgang

Årsmøte

Etter Makerspace gjennomgangen var det tid for det formelle årsmøtet. Det ble startet i gang av leder Sondre Tørdal som begynte med en gjennomgang av status for NSOM i 2021, antall medlemmer og aktiviteter. Antall medlemmer har gått opp litt siden i fjor. Pga covid-19 ble ikke alle planlagte aktiviteter for 2021 gjennomført. Derfor er fokus for 2022 å gjennomføre alle planlagte aktiviteter.

Det ble enstemmig valgt frem ny leder og styremedlemmer for NSOM 2022:

  1. Leder: Daniel Hagen
  2. Nestleder: Atle Aalerud
  3. Styremedlem: Sondre Tørdal
  4. Styremedlem: Sondre Nordås
  5. Styremedlem: Andreas Klausen
  6. Styremedlem: Morten H. Rudolfsen

I tillegg ble det opprettet en valgkomite bestående av Morten Ottestad og Knut Berg Kaldestad.

Etterpå diskuterte vi mulige aktiviteter for 2022, som vi skal prøve å få til.

Sist, men ikke minst, Morten Ottestad ble tildelt æresmedlemskap og fikk diplom og applaus på slutten av møtet! Se egen artikkel her.

Julebord

Etter alt det formelle var det endelig tid for julebord på Fru Juske! Alle medlemmene og Makerspace medhjelperne ble med. Her var det god mat og drikke, og selvsagt god stemning. Folk hadde forskjellige retter, som stod blant annet av andebryst, ribbe, reinsdyrfilet og pinnekjøtt.