Bedriftsbesøk hos Twilligent, årsmøte og julebord

blog-image

På tampen av året holder NSOM sin fjerde og siste aktivitet for året. Denne gang ble årsmøtet med påfølgende julebords middag kombinert med et spennende bedriftsbesøk hos Twilligent. Twilligent holder til i Thommesengården, et flott bygg fra 1870 tallet, som ligger midt i hjertet av Pollen i Arendal.

CEO Klaus Espegard presenterte livsløpet til Tvillingfabrikken som de først het fra oppstart til der de er i dag som Twilligent med flere spennende prosjekter. Twilligent spesialiser seg på digitale tvillinger som kan brukes til flere formål. Til nå har de utforsket bruk av 3D visninger av komponenter, sensorer og alarmer på et vannrenseanlegg, til fullstendig automasjon av et produksjonsanlegg for terasseplater. Even Falkenberg Langås tar en industri doktorgrad i mekatronikk for Twilligent, og viste oss appen deres i aksjon med en demo av tvillingen til et av Slamrensing sine anlegg.

Etter endt bedriftspresentasjon var det tid for årsmøte i lokalet til Twilligent i regi av styreleder Daniel Hagen. Totalt 19 av 36 medlemmer var til stede denne dagen.

Kvelden ble avsluttet med god julemiddag på restaurant Maddam Reisersen i Arendal.

Takk for en hyggelig kveld og god førjulstid!