Bedriftspresentasjon fra Frigstad Gruppen

blog-image

Fredag 5. april 2024 ble årets første aktivitet i NSOM holdt. Denne gangen var Frigstad Gruppen på besøk på UiA for å holde en bedrifspresentasjon av prosjektet de holder på med nå. Både eieren Harald Frigstad og CEO Eirik Landaas-Nilsen var til stede.

De presenterte strategien sin om å ta i bruk sin enorme offshore olje og gass kompetanse til å styrke installasjon og vedlikehold av offshore vindmøller. Målet er å konstruere et fartøy som skal gjøre denne jobben tryggere, raskere, og i verre værforhold enn hva andre konkurerende teknologier klarer.

Senere på kvelden var alle medlemmer av NSOM invitert til pizzakveld og mingling på Smauet.

Takk for oppmøtet!

Ekstra informasjon om Frigstad-gruppen:

Frigstad-gruppen har operert innen offshore boring, ingeniørvirksomhet og fornybarindustri siden 1989. Gruppe er privat eid og inkluderer Frigstad Offshore, en offshore boreentreprenør og vindturbininstallatør som håndterer drift, bygging og oppgraderinger av offshore enheter, og Frigstad Engineering, en leverandør av høykvalitets halv-nedsenkbare bore- og vindturbininstallasjonsdesign, samt offshore ingeniørtjenester. De opererer globalt og har kontorer i Norge, Kypros og Brasil.